Nesebar-Ravda - Hotel Sol Nesebar Mare ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Ravda
Ubytování: Hotel Sol Nesebar Mare

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel jsou součástí velkého komplexu Sol Meliá Hotels & Resort společně s hotelem Sol Nesebar Bay a Palace. Rozlehlý komplex se nachází v jižní části Nového Nesebru v letovisku Ravda. Do starobylého Nesebaru či kosmopolitního Slunečného pobřeží se lze dostat místní dopravou, zastávka autobusu stojí v blízkosti hotelů. Letiště v Burgasu je vzdáleno cca 21 km.

Pláž: Hotel je vzdálen cca 100m od písečné pláže (schody na pláž). Lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení: Recepce, restaurace, bary, bazény pro dospělé i děti, internetový koutek (za poplatek) a obchody. Součástí resortu je lázeňské centrum v hotelu Sol Nessebar Palace, malý vodní park se skluzavkami a dětským klubem. Fitness, SPA centrum, miniclub, konferenční hala, noční klub, biliard a šipky. Denně animační programy. Venkovní areál s bazény a terasou s lehátky, bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu v ceně, na pláži za poplatek.
Bazén pro děti a hrad, dětské hřiště a dětská diskotéka, sportoviště, pláž a SPA centrum, jsou sdíleny a jsou k dispozici hostům ve všech třech resortech.

Zkrácený popis : Hotel je součástí velkého hotelového komplexu se spoustou aktivit, velkým bazénem a stravováním all inclusive.

Stravování

All inclusive: Snídaně od 07:30 – 10:00, oběd od 12:00 – 14:00, večeře od 18:00 – 21:00 hod. 4x A‘ la carte restaurace (Bulharská, Italská, Španělská a Francouzská s předchozí rezervací, vstup 1xza pobyt). Lehké občerstvení během dne a půlnoční občerstvení. Bary s nealkoholickými a alkoholickými nápoji místní výroby otevřeny v hotelem stanovenou dobu. Lobby bar otevřen do 24:00 hod.
all inclusive

Ubytování

Hotel Sol Nesebar Mare

Vybavení pokojů : Komfortní a moderní 2 lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek, minibar, klimatizace, trezor (za poplatek) TV-Sat, telefon, vana, WC, fén, balkón. Na vyžádání rodinné pokoje s výhledem na moře (2 vzájemně propojené pokoje) s maximální obsazeností až 6 osob. Rodinné pokoje – min. obsazenost 2 dospělí a 2 děti starší 2 let.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Nesebar-Ravda - Hotel Sol Nesebar Mare ****