Nesebar-Ravda - Hotel Sol Nesebar Palace *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Ravda
Ubytování: Hotel Sol Nesebar Palace

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Celý moderní komplex Sol Nesebar Resort zahrnuje také hotely Sol Nessebar Mare a Sol Nessebar Bay. Elegantní moderní hotel je situován v zálivu, cca 2 km od Nesebaru a nedaleko je i kosmopolitní Slunečné Pobřeží. V blízkosti hotelu stojí jeden z největších aquaparků v celém Bulharsku.

Pláž: Písečná pláž postupně se svažující do moře se nachází cca 50m od hotelu a je dostupná po schodech. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Bar na pláži a vodní spoty za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, směnárna, restaurace, bary, noční club VIVA, bazény pro dospělé i děti, internetový koutek (za poplatek) a obchody. Malý vodní park se skluzavkami a dětským klubem. Fitness, Rose SPA centrum, miniclub, konferenční haly, noční klub, billiard a šipky. Denně animační programy. Venkovní areál s bazény a terasou s lehátky, bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu v ceně, na pláži za poplatek.


Bazén pro děti a hrad, dětské hřiště a dětská diskotéka, sportoviště, pláž a SPA centrum, jsou součástí hotelu Sol Nesebar Palace a jsou sdíleny hosty z ostatních dvou hotelů.

Zkrácený popis : Moderní velký komplex se spoustou služeb a zázemím pro děti, pláží téměř u hotelu a stravováním all inclsuive.

Stravování

All inclusive: snídaně od 07:30 – 10:00, oběd od 12:00 – 14:00, večeře od 18:00 – 21:00 hod. 4x A‘ la carte restaurace (Bulharská, Italská, Španělská a Francouzská s předchozí rezervací, vstup 1x za pobyt). Lehké občerstvení během dne a půlnoční občerstvení. Bary s nealkoholickými a alkoholickými nápoji místní výroby otevřeny v hotelem stanovenou dobu. Lobby bar otevřen do 24:00 hod.
all inclusive

Ubytování

Hotel Sol Nesebar Palace

Vybavení pokojů : komfortní a moderní 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky, minibar (za poplatek), klimatizace, trezor (za poplatek) TV-Sat, telefon, vana, WC, fén, balkón. Rodinné pokoje na vyžádání s výhledem na moře nebo bez výhledu, maximální obsazenost 6 osob, min. obsazenost 2 dospělí a 2 děti starší 2 roky.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Nesebar-Ravda - Hotel Sol Nesebar Palace *****