Slunečné pobřeží - Hotel Chaika Beach Resort ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Slunečné Pobřeží
Ubytování: Hotel Chaika Beach Resort

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotelový resort se třemi budovami hotelů - Chaika, Metropol a Arcadia je situován přímo u písečné pláže Slunečného pobřeží. Hotel je od pláže oddělen promenádou. Pěšky je to do centra pouhých 5 min. Nesebar je vzdálen cca 5 km.

Pláž: Široká písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 20 m od hotelu. Na pláži je možnost půjčení slunečníků a lehátek za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby bar, bary a restaurace, 1xA‘ la carte restaurace (rezervace nutná), 4 x bazén, bazén i s oddělenou dětskou částí, směnárna, půjčovnou aut, internetový koutek, kadeřník, obchodní arkáda, SPA centrum i s thajskými masážemi, turecké lázně, vnitřní bazén, fitness, sauna, masáže, vířivka, kulečník, stolní tenis. Animační programy.

Zkrácený popis : Moderní resort se širkou nabídkou služeb přímo na písečné pláži.

Stravování

polopenze

V základní ceně je zahrnuta polopenze. All inclusive za příplatek: Snídaně, oběd a večeře – formou bufetu. Odpolední občerstvení – káva, koláčky, zmrzlina v době od 16:00 – 17:00 hod. Nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby od 10:00 – 23:00 hod.

Ubytování

Hotel Chaika Beach Resort

Vybavení pokojů : 2 lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek (v hotelu Arcadia), klimatizace, TV-Sat, rádio, telefon, WC, sprcha, chladnička, sejf (za poplatek), balkón.

Doprava

Vlastni

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Slunečné pobřeží - Hotel Chaika Beach Resort ****