Antalya - Hotel Rixos Lares *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Turecko Turecká Riviéra Antalya
Ubytování: Hotel Rixos Lares

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Kouzelné letovisko Antalya na jihozápadě Turecka oplývá jedinečnou scenérií, která je pro něj tolik typická – je totiž z jedné strany obklopeno mohutným pohořím Taurus a z druhé Středozemním mořem, jež svými tyrkysovými vodami omývá zlatavé písečné pobřeží. Této dlouhé šňůře písku, modravých mořských vln a barevných letovisek se také říká Turecká riviéra. Středisko Antalya navíc spadá do stejnojmenné provincie, která je doslova studnicí zajímavostí, přírodních i historických krás a skvělých příležitostí k provozování turistiky a nejrůznějších sportů. <br />

Moderní hotel vysoké úrovně se nachází přímo u rozlehlé písečné pláže v rozkvetlé zahradě v lukrativním a oblíbeném letovisku Lara nedaleko města Antalya. Letiště v Antalyi je asi 10 km, centrum města 14 km. Doprava do centra snadná díky místní dopravě.

Pláž: Hotel se nachází přímo na krásné rozlehlé písečné pláži, lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby, hlavní restaurace, A’la carte restaurace, bary, konferenční haly, venkovní členitý bazén s jacuzzi, dětský bazén, malý aquapark se skluzavkami a tobogánem, krytý bazén, fitness centrum, Wellness & Spa, turecké lázně, zdarma tenisové kurty, mini market v hotelu, kadeřnictví, prádelna, disko, vodní sporty, animační programy, mini club (4-12 let), živá hudba.

Zkrácený popis : Vynikající hotel umístěný v pěkné zahradě v blízkosti pláže. Kvalitní ubytování v moderních pokojích a služby all inclusive na vysoké úrovni.

Sport a relaxace : 6 tenisových kurtů, basketbal, plážový volejbal, aerobik, fitness, nemotorizované vodní sporty (surf – pouze s licencí; šlapadlo). Power Plate, výuka tenisu, tenisové vybavení, škola surfu, bowling, škola potápění, vodní sporty na pláži.

Stravování

Ultra all inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně, gözleme, palačinky, zmrzlina, toasty, sendviče během dne, půlnoční občerstvení, čerstvé ovocné džusy, neomezená konzumace místních a vybraných zahraničních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00 – 02:00 hod.).
all inclusive

Ubytování

Hotel Rixos Lares

Vybavení pokojů : Moderně zařízené 2 lůžkové pokoje s přistýlkou s vlastním sociálním zařízením, sprchou, LCD TV-Sat, vysoušečem vlasů, minibarem, centrální klimatizací, trezorem, telefonem, balkonem. Pokoj s výhledem na moře za příplatek.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Antalya - Hotel Rixos Lares *****