Antalya - Hotel Delphin Diva Premiere *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Turecko Turecká Riviéra Antalya
Ubytování: Hotel Delphin Diva Premiere

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Luxusní hotel vysoké úrovně s tradiční tureckou architekturou i vybavením jednoduché elegenace. Hotel leží přímo u písečné pláže v rozlehlé zahradě v lukrativním letovisku Lara. Centrum Antalye je vzdáleno cca 14 km, letiště 10 km. Nákupní možnosti v blízkosti hotelu.

Pláž: Hotel se nachází přímo na písečné pláži, lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Vybavení: Recepce, lobby, hlavní restaurace, 6 A‘ la carte restaurací (rybí, italská, francouzská, japonská, mexická a turecká restaurace – rezervace nutná), bary, konferenční haly, venkovní a krytý bazén, fitnes centrum, Wellness & Spa, turecké lázně - HAMAM, minimarket v hotelu, kadeřnictví, prádelna, disco, vodní sporty, animační programy, miniclub (4- 12 let), živá hudba.

Zkrácený popis : Luxusní hotel Delphin Diva Premiere s vysokou úrovní služeb v krásné rozvíjející se lokalitě Lara - nedaleko letiště v Antalyi.

Sport a relaxace : Volejbal, sauna, basketbal, gymnastika, stolní tenis, plážový volejbal, bowling, kanoe, windsurfing, dětský bazén, animace, minikino, minidisko, lunapark, vodní sporty.
Fakultativní výlety Turecko

Stravování

Ultra all inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně, gözleme, zmrzlina, toasty, hot dogy během dne, půlnoční občerstvení, čerstvé ovocné džusy, neomezená konzumace místních a vybraných zahraničních alkoholických a nealkoholických nápojů (10–02hod.) v návaznosti na otevírací dobu a sortiment jednotlivých barů a restaurací – jeden z barů otevřen 24 hod.
ultra all inclusive

Ubytování

Hotel Delphin Diva Premiere

Vybavení pokojů : Luxusně zařízené 2 lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek v hlavní budově nebo ve vilách s vlastním sociálním zařízením, TV-Sat, fénem, minibarem, centrální klimatizací, trezorem, balkónem v hlavní budově a ve vilách s terasou. Pokoj s výhledem na moře za příplatek.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Antalya - Hotel Delphin Diva Premiere *****