Antalya - Hotel Royal Wings *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Turecko Turecká Riviéra Antalya
Ubytování: Hotel Royal Wings

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Moderní hotel se zajímavou architekturou vlastním aquaparkem i lunaparkem, kinem se nachází v pulsujícím letovisku Lara, 17 km od letiště a 15 km od centra města Antalya.

Pláž: Hotel se nachází přímo na písečné pláži, lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Vybavení: vstupní hala s recepcí, 2x lobby bar, panorama výtah, půjčovna automobilů, kadeřnictví, minimarket, lobby, hlavní restaurace, 4x A' la carte restaurace (italská, turecká, rybí, orientální – možnost využít 1× za týden), 8x bar (bar u bazénu, bar na pláži...), kino, disko a noční klub, konferenční sál, 5x bazén, 2x dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma, vnitřní bazén, stolní tenis, tenis, volejbal, šipky, aerobik, gymnastika, bohaté animační programy. Wellness centrum: sauna, parní lázeň, whirlpool. Hotel nabízí i večerní programy, živou hudba, kino. Wi-Fi v lobby zdarma.

Zkrácený popis : Elegantní hotel se zajímavou architekturou se nachází v letovisku Lara. Hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie, rodiny s dětmi určitě ocení lunapark a aqupark, který se nachází přímo v areálů hotelu.

Sport a relaxace : Stolní tenis, tenis, plážový volejbal, fitness centrum, šipky, aerobik, gymnastika, animační programy, Wellness: sauna, turecká lázeň, pára, whirlpool, aquapark, animace aj. Pro děti od 4 do 12 let je zde miniklub.

Stravování

Ultra all inclusive: Snídaně, pozdní snídaně, oběd, večeře, dětský a dietní bufet u večeře, tematické večeře, místní i zahraniční alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hod. denně, možnost konzumace v a la carte restauraci (rezervace předem nutná, 1× týdně zdarma, další rezervace zpoplatněna), občerstvení nebo lehká jídla po celý den, každodenní doplnění minibaru (pivo a nealkoholické nápoje), cukrárna (v určené hodiny), zmrzlina, turecký stan.
ultra all inclusive

Ubytování

Hotel Royal Wings

Vybavení pokojů : Standardní 2 lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. K vybavení pokoje patří: koupelna se sprchou či vanou, WC, centrální klimatizace, TV-sat, telefon, vysoušeč vlasů, minibar, trezor, sociální zařízení, balkon. Hotel také nabízí ubytování v rodinný pokojích (2 patra) pro 4 osoby.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Antalya - Hotel Royal Wings *****