Antalya - Hotel Limak Lara De Luxe *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Turecko Turecká Riviéra Antalya
Ubytování: Hotel Limak Lara De Luxe

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Kouzelné letovisko Antalya na jihozápadě Turecka oplývá jedinečnou scenérií, která je pro něj tolik typická – je totiž z jedné strany obklopeno mohutným pohořím Taurus a z druhé Středozemním mořem, jež svými tyrkysovými vodami omývá zlatavé písečné pobřeží. Této dlouhé šňůře písku, modravých mořských vln a barevných letovisek se také říká Turecká riviéra. Středisko Antalya navíc spadá do stejnojmenné provincie, která je doslova studnicí zajímavostí, přírodních i historických krás a skvělých příležitostí k provozování turistiky a nejrůznějších sportů. <br />

Krásný hotel v zahradě protkané členitými bazény a malým aquaparkem se nachází v oblíbeném letovisku Lara v blízkosti letiště v Antalyi. Centrum je snadno dostupné díky pravidelnosti místní dopravy či taxi stojící před hotelem.

Pláž: Písčitá pláž přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 6x A'la la carte restaurace, 6 barů, TV místnost, amfiteátr, animace, disko, obchody, mini klub, juniorklub, sauna, turecké lázně, jacuzzi, konferenční místnosti, členité bazény, 2 dětské bazény, krytý bazén se skluzavkou, aquapark (9 skluzavek), tenisový kurt, fit­ness.

Zkrácený popis : Moderní luxusní hotel se zahradou, členitými bazény, malým aquaparkem s 9 skluzavkami. Stravování ultra all inclusive.

Sport a relaxace : Tenis, stolní tenis, volejabl, bowling, squash, Wellness centrum, masáže, animace aj.

Stravování

Ultra all inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, občerstvení během dne, odpolední káva a zákusek, zmrzlina, 1 x během pobytu večeře v A'lacarte restauraci, půlnoční občerstvení. Neomezená konzumace místních a vybraných zahraničních alkoho­lických a nealkoholických nápojů 24 hodin denně.
ultra all inclusive

Ubytování

Hotel Limak Lara De Luxe

Vybavení pokojů : Standardní 2 lůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti mají koupelnu/WC, centrální klimatizaci, LCD TV-Sat, trezor, minibar (denně doplňován nealko nápoji a pivem), vysoušeč vlasů, telefon.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Antalya - Hotel Limak Lara De Luxe *****