Antalya - Hotel Titanic Beach Resort *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Turecko Turecká Riviéra Antalya
Ubytování: Hotel Titanic Beach Resort

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Kouzelné letovisko Antalya na jihozápadě Turecka oplývá jedinečnou scenérií, která je pro něj tolik typická – je totiž z jedné strany obklopeno mohutným pohořím Taurus a z druhé Středozemním mořem, jež svými tyrkysovými vodami omývá zlatavé písečné pobřeží. Této dlouhé šňůře písku, modravých mořských vln a barevných letovisek se také říká Turecká riviéra. Středisko Antalya navíc spadá do stejnojmenné provincie, která je doslova studnicí zajímavostí, přírodních i historických krás a skvělých příležitostí k provozování turistiky a nejrůznějších sportů. <br />

Luxusní hotelový resort ve tvaru slavné lodi Titanic, jehož dependancí jsou také nízkopodlažní vilky, se nachází v letovisku Lara, nedaleko Antalye. Do historického centra Antalye se lze dopravit místní autobusovou dopravou či taxi. Letiště v Antalyi je vzdáleno cca 11 km.

Pláž: Hotel se nachází přímo na klidné rozlehlé písečné pláži s oblázkovým vstupem, lehátka a slunečníky i plážový bar zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, lobby bar, hlavní restaurace, 4 x restaurace A‘la carte (italská, turecká, rybí, barbecue), 6x bar, cukrárna, 2 venkovní bazény, dětský bazén, skluzavky, vnitřní bazén i s dětskou částí, vybavené konferenční haly. V hotelu je také bowling, disko, tenisové kurty, internetová kavárna, malá nákupní arkáda, kadeřnictví, Spa a wellness centrum. Animační proramy pro děti i dospělé.

Zkrácený popis : Moderní hotel ve tvaru slavné lodi Titanic s veškerými službami. Nechybí velký bazén, Spa a Wellness centrum. Stravování ultra all inclusive.

Sport a relaxace : Fitness, turecké lázně, sauna, jacuzzi, biliard, stolní tenis, lukostřelba, tenis, aerobic, volejbal, plážový volejbal, animační programy. Lázeňské a kosmetické služby.

Stravování

Ultra all inclusive: Snídaně 07:00 – 10:00, obědy 13:00 – 14:00 a večeře 19:00 – 21:30 formou bohatého bufetu. Pozdní snídaně a během dne nejrůznější občerstvení s tureckými a jinými specialitami, gözleme, palačinky, zmrzlina, toasty, sendviče, půlnoční občerstvení. Neomezená konzumace místních a vybraných zahraničních alkoholických a nealkoholi¬ckých nápojů (10:00 – 01:00 hod.). Importované víno a luxusní vybrané nápoje za poplatek.
ultra all inclusive

Ubytování

Hotel Titanic Beach Resort

Vybavení pokojů : Moderně zařízené 2 lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek s vlastním sociálním zařízením, sprchou, TV-Sat, vysoušečem vlasů, minibarem, centrální klimatizací, trezorem, telefonem, balkonem.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Antalya - Hotel Titanic Beach Resort *****