Side - Hotel Royal Alhambra Palace *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Side
Ubytování: Hotel Royal Alhambra Palace

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Městečko Side je velmi oblíbené letovisko se starými římskými rozvalinami na pobřeží Středozemního moře, uprostřed oblasti nazývané Turecká riviéra. Přitažlivost Side je dána kombinací hezkých pláží, římských památek koncentrovaných u starého města a moderní pětipatrové zástavby, která si až na výjimky udržuje určitý styl a jednoduchost. Zázemím pro Side je nedaleké větší město Manavgat, které je vzdáleno asi 6 km, ve kterém je ještě levněji. <br />

Nově otevřený luxusní hotel v historickém stylu architektury se nachází na rozlehlé ploše v letovisku Çolakli s písečnými plážemi. Možnosti nakupování lze využít v cca 5 km vzdáleném městečku Side nebo cca 10 km vzdáleném centru města Manavgat. Mezinárodní letiště v Antalyi cca 60 km.

Pláž: Krásná písečná pláž se nachází cca 150 m. Lehátka, slunečníky a plážový bar zdarma.

Vybavení: Velkolepá vstupní hala s recepcí, směnárna, konferenční místnosti, TV místnost, restaurace (venkovní a vnitřní), bary, unikátně propojené bazény, aquapark s 9 tobogány, dětský bazén, miniklub, lunapark, dětské hřiště, plážový volejbal, fitness centrum, stolní tenis, aerobic, vodní aerobic, šipky, turecké lázně, lázeňské a wellness centrum, sauna, masáže, internet, obchody, kadeřnictví, vodní sporty, kulečník, čistírna oděvů, animační programy a diskotéka. Wi-Fi v lobby.

Zkrácený popis : Nový moderní hotelový komplex v historickém stylu s velkým členitým bazénem a výbornými službami. Písečná pláž a ultra all inclusive.

Sport a relaxace : Beauty & Healthcare Center, turecká lázeň, sauna a masáže, vodní a motorové sporty, aqua-fitness, stolní tenis, šipky, plážový volejbal, basketbal, fitness centrum, tenisový kurt s nasvícením, denní a noční animační aktivity. Mini Club a během dne různé aktivity nejen pro děti.

Stravování

Ultra all inclusive: V hlavní restauraci snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Cukrárna, turecké cukrovinky, Snack Restaurant a Bar, lobby bary, plážový bar, bar u bazénu, Amphi Bar a Disco. 5x A’la carte restaurace (nutná předchozí rezervace). Bistro restaurace od 24:00 do 07:00.
ultra all inclusive

Ubytování

Hotel Royal Alhambra Palace

Vybavení pokojů : Všechny standardní 2 lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek jsou vybaveny centrální klimatizací, trezorem, telefonem, WC, koupelnou (s vanou), vysoušečem vlasů, mini barem, TV-Sat a balkonem.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Side - Hotel Royal Alhambra Palace *****