Belek - Hotel Ela Quality Resort *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Belek
Ubytování: Hotel Ela Quality Resort

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Belek – městečko, známé turistické středisko v oblasti Antalya a především ráj milovníků golfu – patří mezi ty větší a hlavně luxusnější resorty, které lze nalézt na jižním tureckém pobřeží, tedy v oblasti takzvané Turecké riviéry. Pakliže toužíte po opojném komfortu a maximálním pohodlí, ale současně chcete plnými doušky užívat nádherné přírody a pláží, vyrážet za poznáním a památkami či se oddávat pohodovému golfu a dalším sportům, je právě toto místo tou správnou volbou. Letiště Antalya je od města vzdáleno 40 km, tedy více méně půl hodiny jízdy. <br />

Luxusní komplex se rozprostírá v rozlehlé zahradě, obklopen lesy s piniemi a borovicemi v golfovém ráji Beleku. V blízkosti hotelu se nacházejí golfová hřiště. Centrum městečka Belek se spoustou nákupních možností, restaurací a barů je ve vzdálenosti cca 5 km.

Pláž: Písečno-oblázková pláž se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážový bar zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby, směnárna, hlavní restaurace,a několik barů, internetová kavárnu (za poplatek), kadeřnictví, diskotéka, konferenční prostory, obchůdky, minimarket, pěkný venkovní bazén, krytý bazén s vyhřívanou vodou a dětský bazén. Pro děti je zde dětské hřiště a miniklub. Lehátka a slunečníky jsou u bazénů zdarma.

Zkrácený popis : Hotelový komplex s krásnou rozlehlou zahradou a širokou pláží přímo u hotelu. Moderní luxusní hotel. Nabízí ubytování v prostorných 2lůžkových pokojích s možností přistýlek a stravování all inclusive.

Sport a relaxace : Plážový volejbal, kulečník, stolní tenis, tenis, posilovna, minigolf, aquapark se skluzavkami, šipky.

Stravování

All inclusive: Snídaně, pozdní snídaně, brunch (pouze v neděli), oběd a večeře formou bohatého bufetu, občerstvení během dne, zmrzlina, půlnoční občerstvení. 1x za pobyt možnost večeře v A'la carte restaurací po předchozí rezervaci. Dětské menu.
all inclusive

Ubytování

Hotel Ela Quality Resort

Vybavení pokojů : Prostorné standardní 2 lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek pro děti jsou vybaveny klimatizací, telefonem, LCD TV, trezorem, minibarem, vysoušečem vlasů, koupelnou/WC.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Belek - Hotel Ela Quality Resort *****