Side - Hotel Villa Side Residence *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Side
Ubytování: Hotel Villa Side Residence

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Nový velký hotel Villa Side Residence je situován na hlavní třídě v letovisku Kumköy a nachází se cca 4 km od centra Side a cca 10 km od Manavgatu. Vzdálenost od letiště v Antalyi je cca 60 km. Od hotelu je snadná dostupnost do ostatních letovisek díky místní pravidelné dopravě.

Pláž: Písečná pláž se nachází cca 350 m od hotelu, dostupná přes místní komunikaci. Lehátka, slunečníky a bar na pláži zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 restaurace A‘ la carte, několik barů, menší obchodní arkáda, 2 venkovní bazény (jeden z nich se 3 skluzavkami), bazén s oddělenou dětskou částí, terasa na slunění. Pro děti mini klub. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu i na pláži zdarma. V lobby Wi-Fi.

Zkrácený popis : Nový velký hotel v centru letoviska Kumköy s pěkným bazén a snadnou dostupností do historického města Side.

Sport a relaxace : Fitness, sauna, fitness, wellness a thalasso, spa, turecké lázně (pouze vstup, peeling za poplatek). Za poplatek masáže, bowling, vodní (ne) motorizované sporty na pláži.

Stravování

All inclusive: snídaně, pozdní snídaně, oběd a večeře formou bufetu, odpolední káva, čaj, čajové pečivo, lehký snack během dne. Místní rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00–24.00 hod.) Možnost večeře v A‘ la carte restauraci (1x za pobyt, nutná rezervace).
all inclusive

Ubytování

Hotel Villa Side Residence

Vybavení pokojů : Standardní 2 lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek. Pokoje mají koupelnu/WC, individuální klimatizaci, TV-Sat, vysoušeč vlasů, minibar (doplňován denně vodou), telefon, trezor (za poplatek) a balkon nebo terasu.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Side - Hotel Villa Side Residence *****