Side - Hotel Villa Side ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Side
Ubytování: Hotel Villa Side

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel Villa Side tvoří 2 budovy, které jsou je postaveny v letovisku Kumköy v blízkosti bazaru s řadou obchodů a restaurací. Do historického centra města Side je to asi 4 km, do Manavgatu 10 km. Dostupnost je snadná díky pravidelné místní dopravě. Letiště je asi 60 km.

Pláž: Písčitá pláž je cca 200 m od hotelu. Na pláži je hotelový bar. Lehátka a slunečníky zdarma.

Vybavení: Recepce, hlavní restaurace, A‘ la carte restaurace na pláži (za poplatek), lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, venkovní bazén, dětský bazén, 2 skluzavky, vnitřní bazén, plážový volejbal, stolní tenis, fitness, turecké lázně, masáže, internet. Slunečníky a lehátka zdarma u bazénu i na pláži.

Zkrácený popis : Menší a příjemný hotel s přátelskou atmosférou v centru letoviska Kumköy se spoustou obchůdků. Letiště v Antalyi je vzdáleno 60 km.

Stravování

All inclusive: Snídaně, oběd a večeře formou bufetu, odpolední káva, čaj, čajové pečivo. Místní rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00–24.00 hod.).
all inclusive

Ubytování

Hotel Villa Side

Vybavení pokojů : Standardní 2 lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek. K vybavení patří: TV-Sat, klimatizace, trezor (za poplatek), minibar, koupelna se sprchou a WC, telefon a vysoušeč vlasů, balkon s výhledem na bazén a do okolí.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Side - Hotel Villa Side ****