Side - Hotel Side Corolla ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Side
Ubytování: Hotel Side Corolla

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel se nachází v letovisku Kumköy v blízkosti centra s obchůdky a restauracemi. Starobylé Side je ve vzdálenosti 4 km, kam se lze dostat příjemnou, ale dlouhou procházkou po promenádě nebo místní dopravou. Letiště je vzdáleno 65 km.

Pláž: Písečná pláž je vzdálena 400 m od hotelu – bar na pláži, možnost využít i obědu na plážovém baru formou snacku (nealko nápoje). Lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby bar, 2 restaurace A‘ la carte, 4 bary, bazén se skluzavkami, dětský bazén, mini klub. Animační programy přes den i večer. Sportovní vyžití: stolní tenis, šipky, plážový volejbal, basketbal, fotbal, aerobik. Wellness: turecké lázně, sauna, masáže, peeling, fitness. Nákupní arkáda, mini market, půjčovna aut, Wi-Fi v lobby baru zdarma.

Zkrácený popis : Příjemný hotel v centru letoviska Kumköy s písečnou pláží a programem all inclusive. Letiště v Antalyi je vzdáleno 65 km.

Stravování

All inclusive : snídaně, oběd, večeře formou bufetu, odpolední občerstvení, "čaj o páté", půlnoční občerstvení. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby v době od 10:00 do 24:00 hod.
all inclusive

Ubytování

Hotel Side Corolla

Vybavení pokojů : 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky. Standardní vybavení: koupelna se sprchou, WC, telefon, vysoušeč vlasů, minibar, LCD TV-Sat, centrální klimatizace, balkón, trezor (za poplatek).

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Side - Hotel Side Corolla ****