Side - Hotel Grand Pearl Beach *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Side
Ubytování: Hotel Grand Pearl Beach

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Městečko Side je velmi oblíbené letovisko se starými římskými rozvalinami na pobřeží Středozemního moře, uprostřed oblasti nazývané Turecká riviéra. Přitažlivost Side je dána kombinací hezkých pláží, římských památek koncentrovaných u starého města a moderní pětipatrové zástavby, která si až na výjimky udržuje určitý styl a jednoduchost. Zázemím pro Side je nedaleké větší město Manavgat, které je vzdáleno asi 6 km, je ještě levněji. <br />

Velký hotelový komplex nacházející se v pěkném malém letovisku Side - Çolakli nabízí rozmanité druhy sportovních aktivit a krásné Spa relaxační centrum. Centrum letoviska Çolakli je od hotelu ve vzdálenosti 2 km, Side 10 km, Manavgat 12 km. Mezinárodní letiště v Antalyi cca 55 km

Pláž: Prostorná písečná pláž je vzdálena 350 m od hotelu – bar na pláži, možnost využít i obědu na plážovém baru formou snacku (nealko nápoje). Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. K dispozici shuttle servis – odvoz na pláž po celý den.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, lobby bar, 5x restaurace A‘ la carte (s předchozí rezervací), bary, disko, turecká kavárna a vinárna (za poplatek), 4 bazény: velký bazén, bazén se skluzavkami, vnitřní a dětský. Dětem: Dio mini klub. Animační programy přes den i večer. Sportovní vyžití: stolní tenis, šipky, plážový volejbal, basketbal, fotbal, aerobik. Hera Spa Center s tureckou lázní, saunou, parní lázní, relaxační centrum, masážní místnosti, tryskové sprchy, vodní masážní místnosti, péče o pleť aj.

Zkrácený popis : Nový hotel v klidném letovisku Çolakli s písečnými plážemi. Hotel nabízí nespočet animačních, ale i sportovních aktivit a program ultra all inclusive.

Sport a relaxace : Tenisové kurty, volejbal, bazény, fitness centrum, různé (ne) motorizované vodní sporty, salón krásy a Spa centrum. Mini club pro děti, animace přes den i večer: aerobic, bazénové hry, turecký lidový tanec, plážový volejbal, plážový fotbal, nordic walking, jóga, boccia, pilates, tai-chi, belly dance kurz, aj..

Stravování

Ultra all inclusive: Snídaně, pozdní snídaně, oběd, večeře a večeře pro děti formou bohatého bufetu, snack na pláži, odpolední občerstvení, půlnoční občerstvení. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby a vybrané alko nápoje zahraniční v době od 10:00 do 24:00 hod.
ultra all inclusive

Ubytování

Hotel Grand Pearl Beach

Vybavení pokojů : Komfortní 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky. Standardní vybavení: koupelna se sprchou, WC, telefon, vysoušeč vlasů, minibar, LCD TV-Sat, centrální klimatizace, balkón, trezor, Wi-Fi.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Side - Hotel Grand Pearl Beach *****