Alanya - Hotel Alaiye Kleopatra ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Alanya
Ubytování: Hotel Alaiye Kleopatra

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Menší příjemný hotel je umístěn v centru Alanye na hlavní třídě – Atatürkově bulváru. Nákupní možnosti a večerní příjemné procházky živým a rušným centrem či po promenádě podél písečné Kleopatřiny pláže se přímo vybízejí. Hotel Kleopatra Alaiye leží asi 120 km od mezinárodního letiště v Antalyi.

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 150 m od hotelu, dostupná přes místní komunikaci. Lehátka a slunečníky a bar na pláži za poplatek.

Vybavení: Recepce, výtah, lobby bar, hlavní restaurace, snack-bar, bar u bazénu, bar na pláži (za poplatek). Venkovní bazén s oddělenou dětskou částí a vnitřní bazén s lehátky a slunečníky zdarma.

Zkrácený popis : Menší příjemný hotel je umístěn v centru Alanye na hlavní třídě – Atatürkově bulváru. Nákupní možnosti a večerní procházky po promenádě podél písečné Kleopatřiny pláže se přímo vybízejí.

Sport a relaxace : Vodní a motorové sporty na plážo, sauna, masáže...
Fakultativní výlety Turecko

Stravování

All inclusive. Snídaně 07:00 – 10:00, obědy 13:00 – 14:00, večeře 19:30 – 21:00 formou bufetu. Odpolední občerstvení – čajové pečivo od 16:00 – 17:00. K dispozici alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby v době od 10:00 – 23:00.
all inclusive

Ubytování

Hotel Alaiye Kleopatra

Vybavení pokojů : Jednoduše zařízené standardní 2lůžkovépokoje s možností přistýlky, klimatizace, TV, telefon, vlastní sociální zařízení/WC. Minibar (doplnění za poplatek), balkon.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Alanya - Hotel Alaiye Kleopatra ****