Belek - Hotel Limak Atlantis *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Belek
Ubytování: Hotel Limak Atlantis

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Belek – městečko, známé turistické středisko v oblasti Antalya a především ráj milovníků golfu – patří mezi ty větší a hlavně luxusnější resorty, které lze nalézt na jižním tureckém pobřeží, tedy v oblasti takzvané Turecké riviéry. Pakliže toužíte po opojném komfortu a maximálním pohodlí, ale současně chcete plnými doušky užívat nádherné přírody a pláží, vyrážet za poznáním a památkami či se oddávat pohodovému golfu a dalším sportům, je právě toto místo tou správnou volbou. Letiště Antalya je od města vzdáleno 40 km, tedy více méně půl hodiny jízdy. <br />

Dobře vybavený hotelový resort s několika budovami a se spoustou bazénů se nachází uprostřed piniových hájů na pobřeží písečné pláže v golfovém ráji - Beleku.

Pláž: Privátní písečně – oblázková pláž se nachází v bezprostřední blízkosti. Cesta k moři vede krásnou hotelovou zahradou. Lehátka, slunečníky a matrace zdarma, ručníky na pláž za zálohu.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby bar, hlavní restaurace, 6x A’la carte restaurace, 6 barů, 5 bazénů, vnitřní bazén, jacuzzi, skluzavky. Kompletně vybavené konferenční sály s kapacitou od 50 až po 1000 míst. Plážový volejbal, vodní pólo, stolní tenis, aqua aerobic, tenisové kurty, fotbalové hřiště, mini golf, basketbalové hřiště, fitness, petanque, šipky, venkovní šachy. Hotel nabízí bohatý animační program i dětské kluby. Slunečníky i lehátka u bazénů i na pláži zdarma.

Zkrácený popis : Krásný hotel v klidném a příjemném prostředí v letovisku Belek nabízí ubytování ve 2lůžkových pokojích s ultra all inclusive.

Sport a relaxace : Plážový volejbal, vodní pólo, stolní tenis, aqua aerobic, tenisové kurty, fotbalové hřiště, mini golf, basketbalové hřiště, fitness, a další možnosti jako jsou petanque, šipky, venkovní šachy, motorizované vodní sporty, sauna, masáže, wellness aj.

Stravování

Ultra all inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, odpolední občerstvení, půlnoční občerstvení, a lehké snacky během dne. Místní rozlévané alkoholické i nealkoholické a vybrané importované nápoje v lobby baru 24 hod. A‘ la carte - rezervace nutná.
ultra all inclusive

Ubytování

Hotel Limak Atlantis

Vybavení pokojů : Všechny standardní 2 lůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek jsou vybaveny koupelnou, WC, sprchovým koutem s vanou, vysoušečem vlasů, TV, minibarem, telefonem, centrálně ovládanou klimatizací, trezorem, balkonem či terasou.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Belek - Hotel Limak Atlantis *****