Antalya - Hotel Royal Holiday Palace *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Turecko Turecká Riviéra Antalya
Ubytování: Hotel Royal Holiday Palace

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Kouzelné letovisko Antalya na jihozápadě Turecka oplývá jedinečnou scenérií, která je pro něj tolik typická – je totiž z jedné strany obklopeno mohutným pohořím Taurus a z druhé Středozemním mořem, jež svými tyrkysovými vodami omývá zlatavé písečné pobřeží. Této dlouhé šňůře písku, modravých mořských vln a barevných letovisek se také říká Turecká riviéra. Středisko Antalya navíc spadá do stejnojmenné provincie, která je doslova studnicí zajímavostí, přírodních i historických krás a skvělých příležitostí k provozování turistiky a nejrůznějších sportů. <br />

Areál hotelu Royal Holiday Palace se nachází přímo u pláže v klidném letovisku Lara, nedaleko od krásné Antalye. Hotel je vzdálen cca 17 km od centra Antalye a 15 km od letiště.

Pláž: Hotel se nachází přímo na klidné rozlehlé písečné pláži, lehátka a slunečníky i plážový bar zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby bar, výtahy, hlavní restaurace, 5x A‘ la carte restaurace (mexická, italská, rybí, orientální a grill restaurace), 9 barů, disko, kadeřnictví, salon krásy, nákupní arkáda, krytý bazén, konferenční místnosti. V zahradě velký členitý bazén s okouzlujícím designem, malý aquapark s tobogány, dětský bazén se skluzavkami, dětské brouzdaliště a terasa s lehátky a slunečníky. Večerní lunapark. Mini klub, mini disko. Lékař, kadeřník, pokojová služba. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma, osušky na depozit. Bohaté celodenní animační programy nejen pro děti. Živá hudba. Wi-Fi v lobby. Miniklub pro děti od 4 do 12 let.

Zkrácený popis : Hotel Royal Holiday Palace, který obsahuje kombinaci historie, tajemství a pohodlí dnešní moderní architektury nabízí široký sortiment služeb. Tobogány a lunapark s různými atrakcemi určitě potěší rodiny s dětmi.

V lázeňském centru najdete různé druhy masáží, tureckou lázeň, saunu a parní lázeň. Nabízí ubytování ve standartních pokojích, rodinných pokojích a apartmá a služby ultra all inclusive.

Sport a relaxace : Tenisové kurty (vybavení a osvětlení za poplatek), turecké lázně (pouze vstup, služby za poplatek),jacuzzi, fitness, stolní tenis, plážový volejbal, šipky, animační programy.

Stravování

Ultra all inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně, palačinky, zmrzlina, toasty, snacky, půlnoční občerstvení, zmrzlina, turecké speciality aj. Neomezená konzumace místních a vybraných zahraničních alkoholických a nealkoholických nápojů 24 hod v lobby baru. 1x během pobytu A’la carte restaurace zdarma. Denně doplňen minibar (voda, pivo), na pokojích varná konvice, káva a čaj. Za poplatek nápoje s čerstvého ovoce,
ultra all inclusive

Ubytování

Hotel Royal Holiday Palace

Vybavení pokojů : Prostorné 2 lůžkové pokoje standard superior s možností 2 přistýlek jsou vybaveny koupelnou s vanou či sprchou/WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV-Sat, minibarem, setem na přípravu čaje a kávy, trezorem, centrální klimatizací a balkonem. Pokoje s výhledem na moře za příplatek.
Hotel také nabízí 6 pokojů pro hendikepované a rodinné pokoje pro 4 osoby.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Antalya - Hotel Royal Holiday Palace *****