Antalya - Hotel Delphin Imperial Lara *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Turecko Turecká Riviéra Antalya
Ubytování: Hotel Delphin Imperial Lara

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Zcela nový luxusní hotel ze sítě hotelů Delphin se nachází v letovisku Lara, hned vedle hotelu Delphin Diva Premiere a vedle nákupního centra. Letiště v Antalyi je vzdáleno pouhých 10 km, centrum města Antalye 15 km.

Pláž: Hotel se nachází přímo na klidné rozlehlé písečné pláži, lehátka a slunečníky i plážový bar zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby bar, výtahy různé bary, vnitřní i venkovní hlavní restaurace, A‘ la carte restaurace, cukrárna, vodní dýmka, mini nákupní centrum, bowling, internetová kavárna, venkovní bazény, vnitřní a venkovní bazén se skluzavkami, bazén pro děti, konferenční sál, Spa a welness centrum, kino, disko. Pokojový servis, živá hudba, lunapark, videoherny, atari.

Zkrácený popis : Tento luxusní hotel nejvyšší třídy v duchu turecké architektury s vlastním menším aquparkem i lunaparkem se nachází přímo u široké písečné pláže. Hotel se nachází v letovisku Lara a k jeho exkluzivní nákupní oblasti je to pouze 200 m.

Sport a relaxace : Tenisové kurty (vybavení a osvětlení za poplatek) stolní tenis, šipky, kánoe, tretboot, boccia, biliard, vodní pólo, plážový volejbal, bowling, aerobic, bohaté animační programy. Surfování (s licencí), fitness centrum, salon krásy, sauna, masáže, turecké lázně, jacuzzi. Mini klub pro děti od 4 do 12 let.
Fakultativní výlety Turecko

Stravování

Ultra all inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně, palačinky, zmrzlina, wafle, kumpir, toasty, snacky, půlnoční občerstvení aj. 1x během pobytu A’la carte restaurace zdarma. V neděle brunch a šampaňské. Neomezená konzumace místních a vybraných zahraničních alkoholických a nealkoholických nápojů a studené sendviče 24 hod v lobby baru.
ultra all inclusive

Ubytování

Hotel Delphin Imperial Lara

Vybavení pokojů : Prostorné 2 lůžkové pokoje standard superior s možností 2 přistýlek. Všechny pokoje mají koupelnu s vanou či sprchou, WC, centrální klimatizaci, LCD TV-Sat, minibar, Wi-Fi, vysoušeč vlasů, telefon, trezor a balkon. Pokoje s výhledem na moře za příplatek. Hotel také nabízí ubytování v rodinných pokojích pro 4-5 osob. Na každém pokoji rychlovarná konvice, čaj, káva.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Antalya - Hotel Delphin Imperial Lara *****