Antalya - Hotel Kervansaray Lara *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Turecko Turecká Riviéra Antalya
Ubytování: Hotel Kervansaray Lara

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Kouzelné letovisko Antalya na jihozápadě Turecka oplývá jedinečnou scenérií, která je pro něj tolik typická – je totiž z jedné strany obklopeno mohutným pohořím Taurus a z druhé Středozemním mořem, jež svými tyrkysovými vodami omývá zlatavé písečné pobřeží. Této dlouhé šňůře písku, modravých mořských vln a barevných letovisek se také říká Turecká riviéra. Středisko Antalya navíc spadá do stejnojmenné provincie, která je doslova studnicí zajímavostí, přírodních i historických krás a skvělých příležitostí k provozování turistiky a nejrůznějších sportů. <br />

Moderní hotel s minimalistickou architekturou a prostornou pláží se nacází cca 12 km od centra města Antalya v klidné oblasti Lara. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno 9 km.

Pláž: Hotel se nachází přímo na klidné rozlehlé písečné pláži, lehátka a slunečníky i plážový bar zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby, hlavní restauraci, 3 restaurace A´la carte, bar v hotelu, bar u bazénu, bar na pláži, venkovní bazén, vnitřní bazén, dětský bazén, skluzavky a tobogány, zahrada, disko, konferenční sály, TV místnost, nákupní arkáda, kadeřník (za poplatek), prádelna (za poplatek), mini klub, Wellness a Spa s tureckými lázněmi a saunou..

Zkrácený popis : Moderní funkční hotel s veškerým zázemím pětihvězdičkového hotelu s rozlehlou písečnou pláží nedaleko letiště Antalya. Ubytování v prostorných a luxusních pokojích a servis ultra all inclusive.

Sport a relaxace : Tenisové kurty, turecké lázně (pouze vstup, služby za poplatek),jacuzzi, fitness, stolní tenis, plážový volejbal, šipky, animační programy. Za poplatek vodní sporty na pláži, výuka tenisu, masáže (thai, bali, indonesia), wellness centrum, biliár, bowling. Animace.

Stravování

Ultra all inclusive: Snídaně, oběd, večeře, malá i velká občerstvení během dne, půlnoční snack, turecké speciality gözleme, pide atd.., zmrzlina pro děti. Místní alkoholické i nealkoholické nápoje v lobby baru 24 hod.
ultra all inclusive

Ubytování

Hotel Kervansaray Lara

Vybavení pokojů : Prostorné luxusní pokoje s 2 lůžky s možností 2 přistýlek v moderním designu jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, koupelnou, fénem, centrální klimatizací, TV-Sat, telefonem, minibarem (doplnění za poplatek), trezorem, internetem (za poplatek), balkonem nebo terasou.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Antalya - Hotel Kervansaray Lara *****