Side - Hotel Sentido Turan Prince *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Side
Ubytování: Hotel Sentido Turan Prince

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel Turan Prince Residence o 4 budovách se nachází cca 3km od turistického centra Çolakli a cca 12km od antického města Side. Letiště v Antalyi je vzdáleno 55km. Nejbližší nákupní možnosti pouze 100m od hotelu. Dostupnost center je snadná díky místní autobusové dopravě.

Pláž: Hotel se nachází přímo na písečné pláži, lehátka s matracemi a slunečníky zdarma. Taktéž bar na pláži s nápoji a lehkými snacky zdarma. Vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby bar otevřen 24 hod. (nealko), hlavní restaurace, několik barů, zmrzlinový stánek, Turecká kavárna, 3 restaurace A‘ la carte (turecká, rybí, italská) kadeřnictví, malá obchodní arkáda, krytý vyhřívaný bazén, venkovní sladkovodní bazén se skluzavkami a oddělenou dětskou částí (lehátka, slunečníky a osušky u bazénu i na pláži zdarma), dětské hřiště, mini fotbalové hřiště, fotbalové hřiště, bowling, tenis, šipky, miniclub (děti 4–11 let), animační programy a diskotéku. Turecké lázně, jacuzzi, fitness, sauna, fotbalové hřiště, aerobic.

Zkrácený popis : Oblíbený hotel s pěkným zázemím pro děti i dospělé. Letiště v Antylyi cca 55km.

Sport a relaxace : Dětské hřiště, mini fotbalové hřiště, fotbalové hřiště, bowling, tenis, šipky, miniclub (děti 4–11 let), animační programy a diskotéku. Turecké lázně, jacuzzi, fitness, sauna, fotbalové, aerobic.

Stravování

All inlusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, odpolední občerstvení (káva, pečivo), půlnoční občerstvení, A‘ la carte restaurace – (vstup 1xza pobyt), místní rozlévané alkoholické i nealkoholické nápoje – konzumace od 10.00 – 00.30. Džusy z čerstvého ovoce za poplatek. 1 bar otevřen 24 hod. denně.
all inclusive

Ubytování

Hotel Sentido Turan Prince

Vybavení pokojů : 2 lůžkové komfortní pokoje s možností 2 přistýlek, sociální zařízení (WC, sprcha nebo vana, fén), centrální klimatizace, minibar (nealko nápoje), sejf – zdarma, TV-Sat, telefon, balkón nebo terasa.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Side - Hotel Sentido Turan Prince *****