Belek - Hotel Güral Premiere *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Belek
Ubytování: Hotel Güral Premiere

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Belek – městečko, známé turistické středisko v oblasti Antalya a především ráj milovníků golfu – patří mezi ty větší a hlavně luxusnější resorty, které lze nalézt na jižním tureckém pobřeží, tedy v oblasti takzvané Turecké riviéry. Pakliže toužíte po komfortu a maximálním pohodlí, ale současně chcete plnými doušky užívat nádherné přírody a pláží, vyrážet za poznáním a památkami či se oddávat pohodovému golfu a dalším sportům, je právě toto místo tou správnou volbou.

<br />

Hotel Güral Premiere s nádechem tradiční turecké architektury, který je 1 km od letoviska Belek a 40km od mezinárodního letiště v Antalyi, se nachází podél krásného pobřeží s rozlehlou písečnou pláží. Celý areál obklopuje borovicový les. Centrum Beleku je dostupné prostřednictvím autobusů nebo taxíky.

Pláž: Hotel se nachází přímo na písečně-oblázkové klidné a rozlehlé pláži. Plážové slunečníky, lehátka a matrace jsou zdarma. Bar na pláži s lehkým občerstvením.

Vybavení: Recepce, lobby bar, výtahy, hlavní restaurace, 3 restaurace A‘ la carte, několik barů, arkády s posezením, disko, cukrárna, Welness & Spa: turecké lázně hamam, 2 sauny, pára, jacuzzi, fitness, schock-shower, animace, miniklub (4-12 let), obchody, bazény, herna, biliard, stolní tenis, hřiště na plážový volejbal a fotbal.

Zkrácený popis : Tradiční turecký komfortní hotel se skvělým zázemím tenisových kurtů, golfu a s velice dobrými službami.

Sport a relaxace : Krytý bazén, aquapark se skluzavkami jak pro dospělé tak i pro děti, bazén pro nejmenší, fitness, plážový volejbal, stolní tenis, volejbal, basketbal, tenisové kurty, bowling. Jedinečná večerní vystoupení animátorů, denní animační programy pro děti i dospělé. Golfové hřiště, jako je National Golf, Gloria a Nobilis Golf jsou v okruhu 5 km od hotelu. Navíc: Největší škola katamaránu podél Středozemního moře, dobře udržovaných 31 antukových tenisových kurtů, 1 kurt s hledištěm a 3 kurty pro děti, funcourt, tenisová škola.

Stravování

Ultimate all inclusive: Snídaně, pozdní snídaně, oběd, večeře, malá občerstvení během dne, půlnoční občerstvení, turecké speciality, zmrzlina pro děti, cukrárna, místní alkoholické i nealkoholické nápoje dle otevírací doby jednotlivých barů a restaurací. Lagoon bar 24 hod.
ultra all inclusive

Ubytování

Hotel Güral Premiere

Vybavení pokojů : 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky – komfortně a moderně vybavené s ručně vyřezávaným nábytkem, sociální zařízení (WC, sprcha nebo vana, fén), centrální klimatizace, minibar (nealko nápoje), sejf, TV Sat, Wi-Fi připojení, telefon, balkón. Pokoje s výhledem na moře za příplatek.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Belek - Hotel Güral Premiere *****