Belek - Hotel Cornelia De Luxe *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Belek
Ubytování: Hotel Cornelia De Luxe

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Belek – městečko, známé turistické středisko v oblasti Antalya a především ráj milovníků golfu – patří mezi ty větší a hlavně luxusnější resorty, které lze nalézt na jižním tureckém pobřeží, tedy v oblasti takzvané Turecké riviéry. Pakliže toužíte po opojném komfortu a maximálním pohodlí, ale současně chcete plnými doušky užívat nádherné přírody a pláží, vyrážet za poznáním a památkami či se oddávat pohodovému golfu a dalším sportům, je právě toto místo tou správnou volbou. Letiště Antalya je od města vzdáleno 40 km, tedy více méně půl hodiny jízdy. <br />

Pláž: Soukromá prostorná písečná pláž se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. K dispozici také plážový bar. Lehátka a slunečníky na pláži jsou zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby bar, hlavní restaurace, 5 A‘ la carte restaurací (rezervace nutná 10€/os.), 8 barů, 3 tenisové kurty (1 univerzální), fitness centrum, 5 bazénů z toho jeden vnitřní vyhřívaný, aquapark se skluzavkami a tobogány, 3 vířivky, pro děti miniclub s dvěma bazény, Wellness centrum s tureckými lázněmi, párou. Nákupní centrum, půjčovna aut, konferenční centrum s 10 sály, kosmetické centrum, kadeřnictví, lékař, kulečník, bowling, kino, animační programy po celý den.

Zkrácený popis : Luxusní moderní hotel s mnoha bazény a krásnou pláží, bary a restauracemi s kvalitním stravovaním. Hotel i pro nejnáročnější klienty. Ubytování v 2lůžkových pokojích, rodinných pokojích a apartmá, stravování de luxe all inclusive.

Sport a relaxace : Wellness Centrum – turecké lázně: hamam, vstup zdarma (služby za poplatek dle ceníku hotelu), 3 tenisové kurty, volejbal, fitness, basketbal, Play Station,Video hry, šipky, plážový volejbal, aqua aerobic, vodní polo. Animační programy přes den i večer, živá hudba.

Stravování

De Luxe All Inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, odpolední káva/čaj a pečivo, půlnoční občerstvení, pokojový servis (24 hodin denně), neomezené množství rozlévaných nealkoholických nápojů a alkoholických nápojů místní výroby a vybraných importovaných 24 hodin denně.
all inclusive

Ubytování

Hotel Cornelia De Luxe

Vybavení pokojů : Komfortně zařízené 2 lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek. Standardní vybavení pokojů: koupelna s vanou či sprchou/WC, telefon s přímou volbou, TV-Sat, minibar, centrální klimatizace, sejf, fén a balkon. Pokoj s výhledem na moře za příplatek. Pokoje pro kuřáky. Wi-Fi na pokoji.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Belek - Hotel Cornelia De Luxe *****