Belek - Hotel Letoonia Golf Resort *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Belek
Ubytování: Hotel Letoonia Golf Resort

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Belek – městečko, známé turistické středisko v oblasti Antalya a především ráj milovníků golfu – patří mezi ty větší a hlavně luxusnější resorty, které lze nalézt na jižním tureckém pobřeží, tedy v oblasti takzvané Turecké riviéry. Pakliže toužíte po opojném komfortu a maximálním pohodlí, ale současně chcete plnými doušky užívat nádherné přírody a pláží, vyrážet za poznáním a památkami či se oddávat pohodovému golfu a dalším sportům, je právě toto místo tou správnou volbou. Letiště Antalya je od města vzdáleno 40 km, tedy více méně půl hodiny jízdy. <br />

Hotel Letoonia je luxusní hotelový komplex, který se rozprostírá v úchvatné a rozkvetlé zahradě. Hotel se skládá z hlavní hotelové budovy a bungalovů, součástí areálu je golfové hřiště i tenisové kurty. Písečná pláž s jemnými oblázky je oddělena od hotelu mostem nad řekou. Komplex Letoonia leží 3 km od centra Beleku.

Pláž: Hotel se nachází cca 40 m od písčité pláže s jemnými oblázky, na kterou se lze dostat přes most na řece přímo z areálu hotelu. Plážové slunečníky, lehátka a matrace, plážový bar jsou zdarma. Pláž je prostorná a klidná.

Vybavení: Recepce, hotelová restaurace, 2 A‘ la carte restaurace na oběd, 2 A’ la carte restaurace na večeři (obě s rezervací 10 €/os.), dětská restaurace, několik barů, disco, animace, živá hudba, kadeřnictví, masáže, nákupní centrum, pokojový servis, mini market, jacuzzi, sauna, turecké lázně, venkovní bazény, skluzavky, krytý bazén, fitness centrum, miniclub pro děti a teenager club, dětské bazény, tenisový kurt, stolní tenis, stolní fotbal, golf, minigolf, vodní sporty, basketbal, volejbal, plážový volejbal, horská kola, biliár, šipky, aerobic, šachy, půjčovna automobilů. Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu.

Zkrácený popis : Krásný hotelový komplex plný zeleně. Golfové lekce v rámci ultra all inclusive a ubytování ve 2lůžkových pokojích s možností přistýlek.

Sport a relaxace : Golfové lekce zdarma, driving range, putting green, tenisové kurty a tenisové lekce pro skupiny, aerobik, gymnastika, step, jóga, boccia, kanoe, fitness. Denní i noční animační show.

Stravování

Ultra all inclusive: Snídaně, pozdní snídaně, oběd, večeře, malá občerstvení během dne, půlnoční občerstvení, turecké speciality, zmrzlina pro děti, cukrárna, místní alkoholické i nealkoholické nápoje dle otevírací doby jednotlivých barů a restaurací po dobu 24 hod., šťávy z čerstvého ovoce i některé importované alkoholické nápoje. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby.
ultra all inclusive

Ubytování

Hotel Letoonia Golf Resort

Vybavení pokojů : 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky. Pokoje jsou komfortně moderně vybavené, sociální zařízení (WC, sprcha nebo vana, fén), centrální klimatizace (hotel), individuální klimatizace (bungalov), minibar (nealko nápoje), varná konvice, sejf, TV Sat, telefon, balkón.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Belek - Hotel Letoonia Golf Resort *****