Antalya - Hotel Venezia Palace *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Turecko Turecká Riviéra Antalya
Ubytování: Hotel Venezia Palace

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Kouzelné letovisko Antalya na jihozápadě Turecka oplývá jedinečnou scenérií, která je pro něj tolik typická – je totiž z jedné strany obklopeno mohutným pohořím Taurus a z druhé Středozemním mořem, jež svými tyrkysovými vodami omývá zlatavé písečné pobřeží. Této dlouhé šňůře písku, modravých mořských vln a barevných letovisek se také říká Turecká riviéra. Středisko Antalya navíc spadá do stejnojmenné provincie, která je doslova studnicí zajímavostí, přírodních i historických krás a skvělých příležitostí k provozování turistiky a nejrůznějších sportů. <br />

Hotel je situován v poměrně novém letovisku Kundu, cca 15 km od letiště v Antalyi.

Pláž: Privátní písečná pláž se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. Cesta k moři vede krásnou hotelovou zahradou. Lehátka, slunečníky a matrace zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby bar, panorama terasa, výtah, hlavní restaurace, 4 A‘ la carte restaurace, obchody, internetová kavárna, kadeřnictví, fotograf, vnitřní bazén, 4 bazény – jeden se skluzavkami pro děti, dětský bazén a hřiště, bar u bazénu, bar na pláži, herna, disco, konferenční sál. Snack bar, kavárna, vitamin bar, kulečník, turecké lázně atd.

Zkrácený popis : Hotel v architektonickém stylu romantických Benátek s ultra all inclusive nabízí ubytování ve 2lůžkových pokojích.

Sport a relaxace : Turecké lázně, masáže, tenis, stolní tenis, basketbal, volejbal, minifotbal, šipky, lukostřelba, aerobic, kulečník, stolní fotbal, dětské hřiště, animační programy.

Stravování

Ultra all inclusive: Snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, odpolední občerstvení, dietní bufet, turecké speciality, pizza, těstoviny, zmrzlina. Místní rozlévané alkoholické i nealkoholické nápoje v době vyhrazené hotelem. Lobby bar otevřen 24 hod.
ultra all inclusive

Ubytování

Hotel Venezia Palace

Vybavení pokojů : 2 lůžkové komfortní pokoje s možností 2 přistýlek, sociální zařízení (WC, sprcha, fén), centrální klimatizace, minibar, sejf, TV-Sat, telefon, balkón.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Antalya - Hotel Venezia Palace *****