Alanya - Hotel Grand Zaman Beach ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Alanya
Ubytování: Hotel Grand Zaman Beach

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Alanya je nejstarší a nejznámější turistické letovisko na pobřeží Turecké riviéry s pohořím Taurus v pozadí. Velké, živé a oblíbené prázdninové středisko s jednou z nejkrásnějších pláží Turecka, Kleopatra Beach, známou Červenou věží a nádherným přístavem. Rušný noční život, možnost nakupování a poznávání. Od letiště v Antalayi je vzdáleno 120 km tedy přibližně 2 hodiny jízdy. <br />

Moderní nevelký hotel se nachází téměř v centru Alanye s výhledem na Selžuckou pevnost (středověká dominanta města) a v blízkosti slavné Kleopatřiny pláže. Hotel Grand Zaman Beach je situován v části Atatürk bulvari s rozmanitým výběrem obchodů bazarového typu, kaváren, restaurací a jiných obchodů.

Pláž: Veřejná pláž je pouhých 200 m od hotelu a je oddělena pobřežní ne příliš frekventovanou komunikací. Lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek.

Vybavení: Recepce, lobby, lobby bar, výtah, malý venkovní bazén s oddělenou dětskou částí (lehátka a slunečníky zdarma), bar u bazénu, fitness (zdarma), TV místnost, venkovní restaurace, vnitřní restaurace, A’ la
carte restaurace (pouze v zimním období), turecké lázně – hamam. Wi-Fi v lobby i na pokojích zdarma, minimarket.

Zkrácený popis : Moderní pěkný hotel v živém centru Alanye nabízí nejen krásnou Kleopatřinu pláž, ale také spoustu možností k výletům, jako je středověký hrad nebo jeskyně Damlatas. Nabízí ubytování ve 2lůžkových pokojích, větších rodinných pokojích a stravování all inclusive.

Sport a relaxace : Vodní sporty na pláži, sauna, masáže, stolní tenis, volejbal, animace. 3 večery v týdnu program s živou hudbou.
Fakultativní výlety Turecko

Stravování

All inclusive: Snídaně, oběd a večeře formou bohatých bufetových stolů v hlavní hotelové restauraci, rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby a vybrané mezinárodní nápoje (10:00-24:00), odpolední káva, čaj, zákusek. Minibar v pokoji denně doplňován balenou vodou a minerální vodou.
all inclusive

Ubytování

Hotel Grand Zaman Beach

Vybavení pokojů : 2 lůžkové pokoje s moderním designem s možností 2 přistýlek. Standardní vybavení pokojů: Koupelna/WC, telefon s přímou volbou, TV-Sat, minibar, indiodviduální klimatizace, sejf (za poplatek), fén a balkón. Wi-Fi. K dispozici jsou také prostornější rodinné pokoje a 2 bezbariérové pokoje.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Alanya - Hotel Grand Zaman Beach ****