Pitztal - Pension Tyrol ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Rakousko Tyrolsko Pitztal
Ubytování: Pension Tyrol

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Rakousko.

Popis zájezdu

Popis

Údolí Pitztal zakončené nejvyšším vrcholem Tyrolska – Wildspitze (3 772 m), která dominuje celému údolí, již dávno získalo u českých turistů pověst vyhledávané oblasti. Leží 60 km západně od Innsbrucku a nabízí zážitky spojené s pěší turistikou po nádherných alpských chodníčcích pod majestátnými třítisícovými horami. Okouzlující příroda, romantické propasti a četné vodopády osloví všechny návštěvníky. Snad každý ocení nádherné panorama alpských velikánů, které můžete vidět
z horní stanice lanovky Pitzpanorama-bahn ve výšce 3 440 m.

Kromě turistiky nabízí Pitztal další aktivity – roklí Imster Schlucht vede jedna z nejkrásnějších raftingových tras na územíAlp a „Bungee Jump“ z nejvyššího mostu pro pěší v Evropě (94 m)patří jistě k těm nejúžasnějším zážitkům. K výčtu sportovních možností jistě patří také mnoho kilometrů cyklotras, termální koupaliště, hřiště a kurty, park pro skateboard a in-liny s U-rampou a sportovní komplex s koupalištěm ve Wennsu. V naší turistické nabídce má Tyrolsko a údolí Pitztal své stálé
místo.



Fakultativně:
Öetztal, Piburgersee, Innsbruck, Wattens, Neuschwanstein (zámek) – min. počet 20 osob. Doprava busem k túrám, celkem cca 600 Kč/os. Lanovky – pro oblast Pitztaler Gletscher a Rifflsee lze zakoupit lístky přímo na místě v Kč. K absolvování všech túr lze předpokládat částku do cca 1 000 Kč a 30 EUR za lístky na lanovky. CK poskytuje na nákup některých lístků slevy.

Stravování

Plná penze – česká kuchyně – snídaně, oběd formou studeného balíčku, večeře teplá vč. polévky. Klienti si zajišťují vlastní ručníky.
polopenze

Ubytování

Pension Tyrol

Penzion Tyrol*** leží ve vesničce Zaunhof. Všechny pokoje (1-4 lůžkové) mají vlastní příslušenství a součástí penzionu je také sauna a parní lázeň.

Doprava

Autokar

Program zájezdu

1. den

Odjezd z ČR, noční přejezd do Rakouska.

2. den

Příjezd do Rakouska, ubytování, úvodní krátká túra.

3. den

Rekreačně-turistický program dle nabídky – oblast ledovce Pitztaler Gletscher s výhledem na Wildspitze, oblast Rifflsee, Hochzeiger, Imst a také Ötztalské údolí s největším vodopádem v Tyrolsku, divokou řekou Ötztaler Ache a památníkem Miroslava Tyrše. Nabídka fakultativních výletů.

8. den

Po snídani program na místě, popř. na zpáteční cestě, odjezd z penzionu dle určení průvodce a dle počasí, noční přejezd do ČR.

9. den

Dopoledne příjezd do ČR.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Pitztal - Pension Tyrol ***