Arabba 1600 m/m - Garni Bellavista

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Dolomiti Superski
Ubytování: Garni Bellavista

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Itálie.

Popis zájezdu

Popis

Garni Bellavista se nachází pouhých 300 m od centra Arabby - lyžařském srdci Dolomit s napojením na passi Campolongo, Gardena, Sella a Pordoi. Hosté mohou využívat služeb recepce, halu, lyžárnu hotelu Portavescovo, TV místnost, parkoviště. Ubytování je možné v 1-3 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV, telefon, většina pokojů má balkon a výhled na Arabbu. Hosté mají ZDARMA k dispozici saunu a mohou také využívat vnitřní bazén, saunu, tureckou lázeň, posilovnu hotelu Portavescovo. Stravování-polopenze: snídaně formou bufetu (podává se přímo v objektu), případné večeře o min. 3 chodech s možností výběru v hotelu Portavescovo.

Doporučujeme: Pouhých 300 m od centra, sauna přímo v objektu.

Autokarová doprava.

Program B : Zájezdy odjíždí z ČR ve večerních hodinách dle místa odjezdu a následující den přijíždí v ranních hodinách do pobytového místa. Po příjezdu se vyloží zavazadla v hotelu (možnost převlečení) a odejde se na celodenní lyžování, po lyžování se ubytuje. Stravování začíná pro všechny zájezdy v den příjezdu večeří a končí v den odjezdu snídaní. Uvolnění pokojů/apartmánů v den odjezdu do 10,00hod.. Odjezd autokaru do ČR bude po lyžování a příjezd do ČR následující den v ranních hodinách.

Doprava

Trasy / informativně nástupní místa (další místa jsou možná po písemné dohodě):
2. Trutnov - Hradec Králové - Pardubice - Kolín - PRAHA - PLZEŇ - Rozvadov
3. Ústí nad Labem - Kladno - PRAHA - Beroun - PLZEŇ - Rozvadov
Důležité upozornění: odjezdová místa musí být písemně objednána (a následně písemně potvrzena) na cestovní smlouvě. CK si vyhrazuje právo zajistit případný svoz do Prahy mikrobusy či automobily. V případě, že je v jednom místě odjezdu méně než 8 cestujících může cestovní kancelář změnit zajištění dopravy klientů k zájezdu na veřejnou hromadnou dopravu s nárokem na úhradu jízdenky.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Arabba 1600 m/m - Garni Bellavista