Saalbach 1.003 m - Alpenhof Grafleiten

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Rakousko Salcbursko Skicircus
Ubytování: Alpenhof Grafleiten

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Rakousko.

Popis zájezdu

Popis

Ubytování Alpenhof Grafleiten:
Udržovaný typický rakouský penzion se nachází přímo u sjezdovky a výtahu Kohlmaisbahn v Saalbachu. Hosté mohou dojet na lyžích až k penzionu. Ubytování je možné v 2 až 5 lůžkových nově zrenovovaných pokojích s vlastním sociálním zařízením, radiem, trezorem, TV. K dispozici je parkoviště a prostorná lyžárna.

Stravování snídaně:
Snídaně formou bufetu přímo v penzionu.

Program zájezdu:
Program B: Autobus odjíždí první den ve večerních hodinách a do pobytového místa dojedete druhý den ráno. Ubytování do pokojů probíhá, pokud je to možné po příjezdu, nejpozději po lyžování. Stravování začíná večeří a končí v den odjezdu snídaní. V den odjezdu uvolnění pokojů, lyžování, odjezd do ČR ve večerních hodinách, příjezd do Prahy poslední den kolem 01 hod ráno.

Doporučujeme: Ubytování přímo u sjezdovky v Saalbachu, žádné dojíždění.

Autobusové zájezdy za skvělou cenu na prodloužený víkend!

Poznámka : vratná kauce za skipas 2 EUR

Program B : Autobus odjíždí první den ve večerních hodinách a do pobytového místa dojedete druhý den ráno. Ubytování do pokojů probíhá, pokud je to možné po příjezdu, nejpozději po lyžování. Stravování začíná večeří a končí v den odjezdu snídaní. V den odjezdu uvolnění pokojů, lyžování, odjezd do ČR ve večerních hodinách, příjezd do Prahy poslední den kolem 01 hod ráno.

Doprava

1) Trutnov - Hradec Králové - Pardubice - Kolín - PRAHA - Písek (Tábor) - České Budějovice - Dolní Dvořiště
4) Ústí nad Labem - PRAHA - Písek / Tábor - České Budějovice - Dolní Dvořiště

Další nástupní místa jsou možná po písemné dohodě.Důležité upozornění: odjezdová místa musí být písemně objednána (a následně písemně potvrzena) na cestovní smlouvě. CK si vyhrazuje zajistit případný svoz do Prahy mikrobusy či automobily. V případě, že je v jednom místě odjezdu méně než 8 cestujících může cestovní kancelář změnit zajištění dopravy klientů k zájezdu na veřejnou hromadnou dopravu s nárokem na úhradu jízdenky.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Saalbach 1.003 m - Alpenhof Grafleiten