Wroclaw - jednodenní adventní výlet

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Polsko

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Polsko.

Popis zájezdu

Popis

Odjezd z Prahy z ulice Na Florenci č. 19 v 05.30 hod. Cesta pohodlným autobusem do Polska a historického města Wroclaw. Prohlídka jednoho z nejstarších měst Polska s průvodcem: most Grunwaldzki a most Pokoju, nejstarší část města - Domský ostrov s Katedrálou sv. Jana Křtitele (Vratislavský dóm), radnice, Hala století zapsaná na seznamu UNESCO, universita, opera, Rynek - jedno z největších středověkých náměstí v Evropě. A pak vás již svou adventní sváteční atmosférou přivítají vyhlášené vánoční trhy na nádherně vyzdobeném Rynku. Nakoupit si zde můžete rozličné dárky pro své blízké, ochutnat místní dobroty a užít si příjemný adventní den. Odjezd z Wroclawy okolo 17.00 hodiny a návrat do Prahy v cca 22.00 hod.

Doporučujeme: Most Grunwaldzki, Domský ostrov, Rynek

Wroclaw - památka UNESCO

Upozornění a doporučení : Pokyny k odjezdu: Jako pokyny k odjezdu slouží tento text, na výlety nezasíláme žádné další pokyny k odjezdu! Sraz účastníků je vždy 15 minut před odjezdem z místa uvedeného na cestovní smlouvě. Cestovní smlouvu je nutné vzít s sebou pro případnou kontrolu! V případě vašeho odjezdu z Prahy ulice Na Florenci číslo 19 bude v místě k dispozici průvodce a při odjezdu většího množství autobusů i další zástupce CK, který vám pomůže najít přesné stanoviště odjezdu vašeho autobusu v rámci ulice Na Florenci. V případě nouze (v době odjezdu) volejte asistenční linku mobilní telefon: 724 044 055.



Orientační doporučené částky na vstupy celkem 40 PLN. Muzeum architektury cca 10 PLN, muzeum člověka cca 8 PLN, národipisné muzeum cca 5 PLN, Hala století cca 8 PLN.

Doprava

Odjezdová místa a časy odjezdů u všech termínů - cesta TAM:
Praha ulice Na Florenci číslo 19 v 5.30 hod
Ústí nad Labem v 3.45 hod - parkoviště od zimního stadionu


Odjezdová místa a časy odjezdů - cesta ZPĚT:
Do mimopražských odjezdových míst (mimo Ústí nad Labem) bude cesta zpět organizována jedním svozovým autokarem (nutno v Praze přestoupit)
ODJEZD: ve 23.30 hod. Praha, ulice Na Florenci č. 19

Důležité upozornění: Odjezdová místa musí být písemně objednána (a následně písemně potvrzena) na cestovní smlouvě. CK si vyhrazuje právo zajistit případný svoz do Prahy a z zpět a výjimečně i celý výlet mikrobusy. V případě, že je v jednom místě odjezdu méně než 8 cestujících, může cestovní kancelář změnit zajištění dopravy klientů k zájezdu na veřejnou hromadnou dopravu s nárokem na úhradu jízdenky. Časy odjezdů z výletního místa stanovuje průvodce na základě klimatických a dopravních podmínek a mohou se tedy lišit od orientačně uvedených časů v programu. V případě svozů (zejména při cestě zpět) může být v Praze delší časová prodleva (i v řádu hodin) před odjezdem svozového autobusu do cílového města.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Wroclaw - jednodenní adventní výlet