Side - Silver Hotel ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Side
Ubytování: Silver Hotel

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Hotel se nachází 9 km od centra města Side oblast Colakli. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno 55 km.

Vybavení hotelu: Hotel nabízí klientům 24h recepci lobby s možností připojení WIFI za poplatek hlavní restauraci bar v hotelu bar u bazénu bar na pláži venkovní bazén s oddělenou dětskou částí skluzavka lehátka a slunečníky zdarma společenskou místnost s TV možnost nákupu u hotelu.

Pláž a plážový servis: Písčitá pláž 600 m od hotelu. Slunečníky a lehátka zdarma. Bar na pláži zdarma. Shuttle bus na pláž zdarma.

Sport a Fitness: Šipky plážový volejbal turecké lázně sauna animační programy dle nabídky hotelu. Za poplatek – masáže biliár stolní fotbal stolní tenis vodní motorové sporty na pláži.

Pro děti: Dětský bazén hřiště animační programy dle nabídky hotelu.

Poznámka: Cenově zvýhodněné pobyty pro děti: 1. dítě do 1199 let POBYT ZDARMA. Max. obsazenost standardního pokoje: 3 nebo 2+1. Infant na pokoji 2+1 není možný.Rodinný pokoj není k dispozici. Max. obsazenost SNGL pokoje 1+1.

Stravování

All Inclusive – snídaně obědy večeře formou bufetu pozdní snídaně možnost občerstvení během dne půlnoční občerstvení. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje dle otevírací doby jednotlivých barů a restaurací.Bar v hotelu:10:00 – 23:00Bar na pláži: 10:00 – 17:00Za poplatek: importované a lahvové nápoje fresh juice turecká káva.

Ubytování

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením koupelnou fénem telefonem individuální klimatizací satelitní TV minibarem trezorem (za poplatek) a balkonem. Možnost připojení WIFI za poplatek.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Side - Silver Hotel ***