Alanya - Emir Fosse Beach ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Alanya
Ubytování: Emir Fosse Beach

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Turecko.

Popis zájezdu

Popis

Hotel se nachází 25 km od města Alanya oblast Obagol. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno 130 km.

Vybavení hotelu: Hotel nabízí klientům 24h recepci možnost připojení k internetu (za poplatek) hlavní restauraci bar u bazénu bar na pláži venkovní bazén s dětskou částí skluzavku slunečníky a lehátka u bazénu zdarma společenskou místnost s TV prádelnu (za poplatek kadeřnictví (za poplatek) fotografa (za poplatek) lékařskou službu (za poplatek) směnárnu možnost nákupu v hotelu. Možnost pronájmu automobilu (za poplatek).

Pláž a plážový servis: Písčito-oblázková pláž 50 m od hotelu. Přístup podchodem pod místní komunikací. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Bar na pláži za poplatek.

Sport a Fitness: Stolní tenis šipky volejbal sauna turecké lázně. Za poplatek – masáže vodní motorové i nemotorové sporty na pláži.

Pro děti: Bazén s dětskou částí skluzavku animační programy dle nabídky hotelu.

Poznámka: Cenově zvýhodněné pobyty pro děti: 1. dítě do 1299 let a 2. dítě do 699 let POBYT ZDARMA.Max. obsazenost standardního pokoje: 3 nebo 2+2. Infant na pokoji 2+2 možný ale bez dětské postýlky.Rodinný pokoj není k dispozici. Max. obsazenost SNGL pokoje 1+1.

Stravování

All inclusive – snídaně obědy a večeře formou bufetu možnost odpoledního občerstvení. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje dle otevírací doby jednotlivých barů a restaurací.Snídaně:07:00 – 10:00Oběd:12:30 – 14:00Kávazákusky16:30 – 17:30Večeře:19:00 – 21:00Bary v hotelu:10:00 - 23:00Za poplatek – importované nápoje fresh juice turecká káva cappuccino balené nápoje zmrzlina bar na pláži.

Ubytování

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením koupelnou fénem individuální klimatizací satelitní TV minibarem (naplnění za poplatek) trezorem (za poplatek) telefonem balkonem.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Alanya - Emir Fosse Beach ***