Holandsko - Holandsko

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Nizozemí
Ubytování: Holandsko

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Nizozemí.

Popis zájezdu

Popis

1. den: Odjezd z Prahy z ulice Na Florenci ve večerních hodinách, noční přejezd přes SRN do Holandska.
2. den: V ranních hodinách příjezd do Aalsmeeru – návštěva největší květinové burzy světa. Odjezd do Rotterdamu – projížďka lodí po přístavu, návštěva věže Euromast, procházka městem a prohlídka zajímavých moderních staveb. Odjezd na ubytování.
3. den: Po snídani odjezd na sever Holandska na exkurzi ve výrobně holandských dřeváků, návštěva sýrárny spojená s  informací o výrobě holandského sýra s jeho ochutnávkou a s možným nákupem za přijatelné ceny. Návštěva ovocného korza – zhlédnete zde 20 alegorických vozů zdobených ovocem a zeleninou, dechové hudby a další atrakce, které ke slavnosti patří. Při cestě na ubytování krátká návštěva veletržního a univerzitního města Utrecht – prohlídka starého města s bývalými kláštery, katedrálou, muzei. Symbol města: katedrální věž.
4. den: Po snídani odjezd do Zaanse Schans – skanzenu holandské vesnice. Amsterodam – prohlídka brusírny diamantu spojená s výkladem a s možností zakoupení šperků za výhodné ceny ve valutách. Projížďka lodí po grachtech s výkladem o zajímavostech Amsterodamu, procházka městem s výkladem průvodce, prohlídka muzeí dle vlastního výběru – obrazáren (Vincent van Gogh, Madame Tousseau, Říšské muzeum – díla Rembranta van Rinja, muzeum sexu…). Večer procházka červenými uličkami.V pozdních nočních hodinách odjezd do ČR.
5. den: Ranní zastávka v SRN v Rothenburgu ob der Tauber– prohlídka starobylého městečka s hradbami, celoroční prodejní výstavy vánočních ozdob. Návrat do Prahy ve večerních hodinách.

Doporučujeme: Ovocné korzo, Amsterodam, Aalsmer, Zaanse Schans, Utrecht

Exkurze v sýrárně, výrobně dřeváků a brusírně diamantů

Upozornění a doporučení : doporučená částka na vstupy cca 65 Eur

Doprava

Ústí nad Labem - PRAHA - PLZEŇ - Rozvadov
Důležité upozornění: odjezdová místa musí být písemně objednána (a následně písemně potvrzena) na cestovní smlouvě. CK si vyhrazuje právo zajistit případný svoz do Prahy mikrobusy či automobily. V případě, že je v jednom místě odjezdu méně než 8 cestujících může cestovní kancelář změnit zajištění dopravy klientů k zájezdu na veřejnou hromadnou dopravu s nárokem na úhradu jízdenky.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Holandsko - Holandsko