Německo - Mnichov a návštěva vodního světa Erding

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Německo
Ubytování: Mnichov a návštěva vodního světa Erding

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Německo.

Popis zájezdu

Popis

Pojeďte s námi na autokarový zájezd do Německa. Navštívíme Mnichov a nejlepší termální lázmě v Německu.

1. den: Odjezd z Prahy z ulice Na Florenci v brzkých ranních hodinách do Mnichova. Prohlídka Mnichova - Karlovo nám. se vstupní branou, chrám Panny Marie - symbol města: věže se dvěma renesančními kryty, stará radnice, novogotická nová radnice s orlojem - výjev tanec bednářů, Mariánské nám., Dvorní pivovar, kostel Sv. Ducha, jež byl přestavěn v barokním slohu, zámek. Odjezd na ubytování.
2. den: Po snídani odjezd do Therme Erding, do nejlepších termálních lázní v Německu. Celodenní koupáni. Lázně se skládají z pěti vzájemně oddělených částí. Lázně Erding zaujímají plochu 145.000 m2, najdete zde 25 nejrůznějších saun, termální léčivou vodu, která má teplotu 63°C. Nepřeberné množství atrakcí, které se nalézají v areálu je až neuvěřitelné. Najdete zde nejrůznější skluzavky, sauny, whirpool, podvodní masáže, dětské bazénové hřiště, solné jeskyně, bary, masáže, restaurace, vodopády a gejzíry s palmami. Součástí areálu jsou samozřejmě také restaurace, snack bary či venkovní bazénový bar. A to vše vše pod největší skleněnou kopulí v Evropě, která je ve slunečné dny otevřena. V cca 18.00 hod. odjezd do ČR. Příjezd do Prahy v pozdních večerních hodinách.

Doporučujeme: Mnichov - návštěva hlavního města Bavorska

Návštěva nejlepších termálních lázní v Evropě

Upozornění a doporučení : doporučená částka na vstupy cca 60 Eur

Doprava

4.Ústí nad Labem - PRAHA - Plzeň
Důležité upozornění: odjezdová místa musí být písemně objednána (a následně písemně potvrzena) na cestovní smlouvě. CK si vyhrazuje právo zajistit případný svoz do Prahy mikrobusy či automobily. V případě, že je v jednom místě odjezdu méně než 8 cestujících může cestovní kancelář změnit zajištění dopravy klientů k zájezdu na veřejnou hromadnou dopravu s nárokem na úhradu jízdenky.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Německo - Mnichov a návštěva vodního světa Erding