Německo - Bodamské jezero s rájem květin

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Německo
Ubytování: Bodamské jezero s rájem květin

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Německo.

Popis zájezdu

Popis

Víkendový poznávací zájezd do Německa vám umožní poznat přírodní krásy Bodamského jezera. Zvláště milovníky omamné vůně květin okouzlí ostrov Mainau zvaný "ráj květin". Na výstavě orchideí nebo zámeckém festivalu se na vlastní oči přesvědčíte, že se jedná i o skutečně nádhernou "pastvu pro oči". Hrou barev vás navíc uchvátí i tisíce motýlů. Neméně zajímavá je i krátká výprava po stopách mistra Jana Husa v Kostnici. Sklenku vína si vychutnáte ve středověkém městečku Meersburg. V muzeu získáte poučné informace o vzducholodích. S Bodamským jezerem se na závěr rozloučíte v magickém ostrovním městečku Lindau.

Program:
1. den: Odjezd z Prahy z ulice na Florenci po půlnoci. Noční přejezd Německem. Příjezd k Bodamskému jezeru. Návštěva květinového ostrova Mainau, ostrova květin s terasami a zajímavou zahradní architekturou. Navštívíte Motýlí dům, kde ve skleníku s tropickým klimatem žije tisíce nádherných motýlů. Přejezd do Kostnice. Prohlídka přístavu, domu mistra Jana Husa, návštěva místa, kde byl upálen a chrámu P. Marie, kde byl odsouzen, budova Konsilu. Odjezd na ubytování.
2 den: Po snídani prohlídka, středověké městečko Meersburg obklopené vinicemi, kde můžete ochutnat sklenku skvělého místního vína. Friedrichshafen s báječným Zeppelinovým muzeem s rekonstrukcí části nešťastné vzducholodi Hindenburg ve skutečné velikosti. Poslední zastávka u Bodamského jezera bude v Lindau. V magickém ostrovním městečku s půvabným centrem s gotickou radnicí, malebnými náměstími a uličkami s hrázděnými domy. V podvečer objezd do ČR. Příjezd do Prahy do půlnocí.

Ubytování:
Ubytování je zajištěno 1x v hotel-penzionu ve 2-3 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením.

Stravování:
Cena obsahuje 1x servírovanou snídani.

Doporučujeme: Ráj květin ostrov Mainau, Lindau, Meersburg, Kostnice.

Výstava orchideí nebo zámecký festival, muzeum vzducholodí.

Upozornění a doporučení : doporučená částka na vstupy cca 60 Eur

Doprava

4. Ústí nad Labem - PRAHA - Plzeň
Důležité upozornění: odjezdová místa musí být písemně objednána (a následně písemně potvrzena) na cestovní smlouvě. CK si vyhrazuje právo zajistit případný svoz do Prahy mikrobusy či automobily. V případě, že je v jednom místě odjezdu méně než 8 cestujících může cestovní kancelář změnit zajištění dopravy klientů k zájezdu na veřejnou hromadnou dopravu s nárokem na úhradu jízdenky.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Německo - Bodamské jezero s rájem květin