Německo - Údolí Mosely

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Německo
Ubytování: Údolí Mosely

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Německo.

Popis zájezdu

Popis

1. den: Odjezd z Prahy v ranních hodinách, denní přejezd přes Německo;,zastávka v Sinsheimu - krátká návštěva automobilového a leteckého muzea, příjezd na hotel, večeře.
2. den: Po snídani odjezd do města Trevir - památky z doby Římanů (Porta Nigra, bazilika, císařské lázně) - jedno z nějkrásnějších německých náměstí, dóm, panoramatická vyhlídka na město a řeku. Návštěva Bernkastel-Kues, půvabného městečka s náměstím a domy ze 17. stol.. Město Zell - vinařské městečko proslavené bílým moselským Schwarze Katze, vyhlídka na řeku a vinice, návrat na hotel, večeře.
3. den: Po snídani Koblenz – město na soutoku Rýna a Mosely - Deutsches Eck, románská bazilika. Eltz - romantický hrad v původním stavu; Cochem- procházka centrem s výstupem až k hradu, který městu dominuje, rozhled na městečko a Moselu. Projížďka výletní lodí po Mosele, návrat na hotel, večeře.
4. den: Po snídani cesta busem z  Koblenze romantickým údolím Rýna. Zastávka v St. Goar - výhled na hrady Katz a Maus a přes řeku na skálu víly Lorelei. Zpáteční denní cesta přes Německo, příjezd do Prahy ve večerních hodinách.

Doporučujeme: Řeka - vinice - malebná městečka - hrady (3x ubytování na stejném místě)

Sinsheim, Trevír, Koblenz, Cochem, st. Goar, Eltz, Zell

Upozornění a doporučení : doporučená částka na vstupy cca 60 Eur,
ochutnávka moselských vín cca 35 Eur

Doprava

Důležité upozornění: odjezdová místa musí být písemně objednána (a následně písemně potvrzena) na cestovní smlouvě. CK si vyhrazuje právo zajistit případný svoz do Prahy mikrobusy či automobily. V případě, že je v jednom místě odjezdu méně než 8 cestujících může cestovní kancelář změnit zajištění dopravy klientů k zájezdu na veřejnou hromadnou dopravu s nárokem na úhradu jízdenky.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Německo - Údolí Mosely